top of page
iStock-1069109268.jpg

KURSSIT

Tarjoamme vaihtuvan valikoiman erilaisia kukka-Workshoppeja. Kursseille voi osallistua kuka vaan, aikaisempaa kokemusta tai osaamista ei vaadita. Valitse alla olevasta kattauksesta itseä kiinnostava ja ilmoittaudu mukaan kukkakurssille.

Järjestämme myös yksityisiä kursseja kaveriporukoille, polttareille, tyhy-päiville, yritystapahtumiin jne. Kerro toivomuksesi ja kysy tarjousta.

Workshopin voit maksaa nyt myös Smartumilla.

KOKO PERHEEN ISTUTUSKURSSI

TO 16.5 / kl0 17.30 / 35e

Järjestetään yhteistyössä Mannerheimin Lastensuojeluliiton kanssa. Också på svenska!

 

Järjestetään osoitteessa Piispanristintie 20. Kurssilla vanhempi tekee yhdessä lapsen kanssa. Valittavissa on iloisia värejä, koko kesän kukkivia ja helppohoitoisia kukkia. Sisältää astian, kukat, kaiken tarvittavan materiaalin ja opastuksen.

KESÄINEN KUKKA-ASETELMA

PE 14.6 / klo.18.00 / 45e tai 55e

 

Kurssi järjestetään luovalla tilallamme, osoitteessa Piispanristintie 20. Asettelemme trendikkääseen kukkasiiliin ja tyylikkääseen astiaan kauden tykätyimpiä leikkokukkia. Valittavissa kaksi eri kokovaihtoehtoa, siro ja keskikoko.

KURSSI

Julkaisemme vielä myöhemmin lisää kurssivaihtoehtoja

KIMPPUKURSSI

PE 24.5 / Klo.18.00 / 40e hlö

Kurssi järjestetään luovalla tilallamme, osoitteessa Piispanristintie 20. Sidomme puolikorkean niittymäisen kimpun. Valittavissa on erilaisia keväisiä kukkia ja jokainen voi tehdä haluamansa värisen. Kurssilla käymme läpi kimpun rakennusta ja valittuja materiaaleja. Lopuksi pakkaamme valmiit kimput ja saat mukaan hoito-ohjeet takaamaan kukkien keston ja pitkän ilon.

JUHANNUSSEPPELE

KE 19.6 / klo.18.00 / 39e hlö

Teemme kestävistä kukista koko juhannuksen kauniina pysyvän seppeleen. Valittavissa on eri värejä ja voit tehdä omaan tyyliisi sopivan juhannuskoristeen. Kurssi järjestetään luovalla tilallamme, osoitteessa Piispanristintie 20.

KURSSI

 Julkaisemme vielä myöhemmin lisää kurssivaihtoehtoja

bottom of page